Giriş |  Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

08 Şub 2010, 23:45

Türk televizyonları bir ilke daha şahit oldu.
Administrator
Administrator
Kullanıcı avatarı
Ruh Hali: Düşünceli.
 Profil E-posta  
Evlilik programına katılan bir kadın lezbiyen çıktı. Birlikte yaşayacak kadın aradığını söyledi.

Türk televizyonları bir ilke daha şahit oldu. Canlı yayında lezbiyen teklif yaşandı. atv'de yayınlanan "Esra Erol'da Evlen Benimle" adlı programda bir gence talip olan 24 yaşındaki bir bayan telefonla Esra Erol'a bağlandı. Genç kadın kendisini tanıtmak isterken "Ben Amsterdam'da bir evlilik yaşadım. Ama ailemin onaylamadığı bir evlilikti bu. Zaten kısa sürdü. Bir yıl sonra ayrıldık. Yalnız bu benim evlendiğim kişi bir bayandı" dedi.

BUZ GİBİ HAVA ESTİ

Son kelime bir anda programda şok yarattı, buz gibi bir hava estirdi. Evlenmek isteyen genç dondu kaldı. Esra Erol, duyduğundan emin olmak için "Bir dakika bir bayanla mı evlendin sen?" diye sordu. Karşıdan gelen cevap, "Evet, bir bayanla. Bu programa katılmamım nedeni benimle yaşayacak bir bayan arıyorum" oldu. Yanıt üzerine ünlü sunucu gergin bir yüzle, "Böyle programlar var, başka kapıya" diyerek hattı kestirdi. Konuklar arasında, "Provokasyon bu" sesleri yükseldi.

SENİN ADRESİN BEN DEĞİLİM

Reklam arasından sonra canlı yayın tekrar başladığında Esra Erol konuklara ve izleyicilere bilgi vermek istediğini söyledi. Skandal telefonun sahibine ulaştıklarını, isim ve numaranın gerçek olduğu, ancak programa katılmak için yalan söylediğinin anlaşıldığını belirten Erol, ekrandan, "Edacım, senin cinsel tercihin beni ilgilendirmez. Zaten bu ülkemizde yasak. Sen bunu isteyebilirsin ama senin adresin ben değilim" diyerek, bundan sonra yaşanabilecek bu tür olayların da önünü kesmek isteyen bir konuşma yaptı.

Başa Dön Başa Dön
 Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 1 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 1 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Geçiş yap:  
SitemapIndex Sitemap RSS Feed RSS Feed

Anasayfa - Sohbet - Sohbet Ekle

Add to Google Facebook'ta Paylaş

Anasayfa Forum Sohbet Sitene Sohbet Ekle Blog Müzik Dinle Video Mirc Oyun Türk televizyonları bir ilke daha şahit oldu.