|
Uykusuzum DÖRT duvarlı odamda yalnız kaldım , rapler sebebime çare Derdime pare olmasa da gözler nefrete geveleme tepeleme Sancılar üzerime katre , her bir derdime mi çare Bu tek tek , teke tek savaş ta verdi ellerim , boşver her gece derdine içelim Bana mı geldin be sevgilim , çek git asla! Beni geceleri uyutmayan sevgine karşılık olsun Bana sorma , beni sorma , dönsen de istemem ki yaşlı elleri , kanlı gülleri Başımdan aşağı dökülen bulutların gözyaşları aşkıma değil , sana ağlar dağlar Bak bugünüm yine sensiz geçti , olsun alıştık artık Kaçıncı şarkım beni sana getiren , kaçıncı feryat beni dile getiren Yalanların beni kendime güvensiz hale getirdi , ama artık çok durgun değilim Fırtınamda savrulan bu sayfaları aşkım kitabına yazsın , bana baksın Neden bilinmez arasıra dağlar yol vermez , yorulmasın Asla beni bulamazsın , artık herşey için çok geç Silah kafamda , benim dilimde gerçek , anlattım yine sen boş geç Kırılır kalbin er geç. . .
Yardıma muhtaç biten bir aşkım Gönlümün içinde senin adın var Yol verin bana dağlar canım yanar Dört duvar içinde yaraları bağlar
YasminAnti Verse;
Kaldıramaz yürek dinmesin bu kadar dert neyime gerek? Mutluluk mu? Yaşamadım ahbap , kalk gel bu gece de sarhoş olalım , bir bir anlatalım derdimizi Kedere bağla , kendine ağla , bak aynaya ve de haykır şimdi o boşluğa Utanma ! Kapa kapıları yüzüme Yüzüme düşer yüzün , gözüme gelir o beyaz tenli yapmacık masum yüzün Neyleyim bir olmadıktan sonra bana verip te tutulmayan o sözü Yalan değildi bunca yaşananlar , inkar edemezsin hatıralar var Bitirdi bizi , dönsen bile geri eskisi gibi bulur musun beni? Sorulara cevap istemem artık , ümidi de kestim beklemem artık Arkama sığınır gücüm , arenada tek başıma bırakır Bense korkak , ben beni terketmişim neyin uğruna savaşabilirim? Bitkinim anla , kalmadı takat , çıkmadı yoluma , savunamam geçmişi hatıralarla Kapanır gider herşey izi kalır , acıtamaz hala hatırlatır Sanmaz gururum oraları , affet ama her şarkıda sen varsın Unut demiştin fakat unutamadım kalbimin içinde saklısın Anladım ben aşamıyorum engelleri , çünkü sen bana yasaksın
Yardıma muhtaç biten bir aşkım Gönlümün içinde senin adın var Yol verin bana dağlar canım yanar Dört duvar içinde yaraları bağlar
_________________ ßeLki TersLemem Seni ßundan Sonra Lanet Yüzünü Görmeyeyim Yeterki ..
|